Dag van de Duurzaamheid 2022

Giel opende onze deuren en was gastheer voor twee evenementen. De events werden georganiseerd samen met VNO-NCW West en Gemeente Westland. 

Wat kunnen ondernemers doen om energie te besparen 

’s Ochtends was er een presentatie voor bedrijven waarbij kennis, inspiratie en nieuws gedeeld werd. Ook werd de brochure Energiebesparende Maatregelen voor bedrijven overhandigd aan de wethouder. Deze brochure werd samengesteld door gemeente Westland in samenwerking met Giel Biersteker om het voor ondernemers eenvoudiger te maken om energie te besparen en/of subsidies te vinden. Na de presentatie konden ondernemers informatie inwinnen bij de aanwezige standhouders.  

In de middag was het tijd voor particulieren met een inspiratiemarkt. Verduurzamen kan op vele manieren en het aanbod op de markt was dan ook zeer divers.  

Standhouders: 

Giel Biersteker: “Ik ben zelf heel enthousiast over verduurzamen en merk ook dat veel mensen zoekende zijn naar de juiste informatie. Daarom vind ik het heel belangrijk om een moment te creëren, voor zowel particulier als ondernemers, om elkaar te ontmoeten en informatie met elkaar te delen. 

 

Presentatie1