Gewoon duurzaam

Biersteker is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Met onze blik op de toekomst maken wij duurzaamheid praktisch. Van ons eigen pand, onze manier van werken tot aan de totaaloplossingen die uniek voor jouw vraag worden ontwikkeld. Zodat wat wij doen altijd gericht is op de toekomst.

Door het gebruik van duurzame materialen én door te focussen op het verlengen van de levensduur van een gebouw, biedt Biersteker totaaloplossingen om gebouwen klaar te maken voor de toekomst.

De algemeen geaccepteerde norm is voor ons niet genoeg. Daarom werken wij nauw samen met overheden en organisaties om het duurzaamheidsaspect verder uit te bouwen. Met energiezuinig en energieneutraal bouwen en renoveren, draagt Biersteker zijn steentje bij aan het energie- of klimaatneutraal maken van bedrijfspanden. Zo voorkomen we dat energie onnodig verloren gaat.

Door het toepassen van bouwmaterialen met een hoge warmte-isolatie, zorgen we voor een grote energiebesparing en minder uitstoot van CO2. Door zoveel mogelijk recyclebare materialen van hoge kwaliteit te gebruiken, werken we samen aan een duurzame toekomst.

Onze projecten

Een pand van 60 jaar oud weer toekomst klaar. 

Een pand van 60 jaar oud weer toekomst klaar. 

  • Gestript en opnieuw opgemaakt
  • Toekomst klaar
Lees verder