Renovatie leidt tot sponsorovereenkomst S.V Loosduinen en Biersteker!

Afgelopen zomer is het gehele dak vernieuwd van S.V. Loosduinen en zijn er maar liefst 48 zonnepanelen geplaatst, een stap in de richting van verduurzaming voor de club. Nu slaan ze de handen ineen met een sponsorovereenkomst. Biersteker heeft zich voor de komende jaren verbonden aan de club en is met twee reclameborden, vriend van Loosduinen en hun logo op de site goed te zien op de club.

Goed contact gehouden

Leo Hartman heeft altijd goed en fijn contact gehouden met Biersteker. “In de zomer is het spreekwoordelijke balletje gaan rollen en is er een voorstel voor een sponsorpakket ingediend. Afgelopen week is dit definitief geworden en zo slaan S.V. Loosduinen en Biersteker de handen ineen aldus Leo Hartman”.

Ondertekent tijdens een mooie wedstrijd

Het sponsorcontract werd afgelopen vrijdag, tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II, in de skybox van Westland United bij ADO Den Haag ondertekent. Namens S.V. Loosduinen waren voorzitter Aart Blanken, Leo Hartman en vanuit de sponsorcommissie Pieter Blanken aanwezig om het contract te ondertekenen. Giel Biersteker en Sven van Holsteijn vertegenwoordigen Biersteker. 

Fijne samenwerking

Aart en Pieter Blanken geven aan blij te zijn met de samenwerking. Aart vertelt: “In de zomer heeft Biersteker het dak vervangen. Dit is naar tevredenheid gegaan en wij zijn erg blij dat Biersteker zich ook als sponsor gaat verbinden aan de club”. Pieter voegt hieraan toe dat het contact via Leo altijd goed is gegaan en zodoende een mooi voorstel voor het afnemen van een sponsorpakket kon worden opgemaakt. Biersteker zal dus binnenkort goed te zien zijn op onze club. 

Wij zijn er ook trots op dat een shirtsponsor van ADO Den Haag zich nu ook gaat verbinden aan onze club” Tijdens het bezoek aan de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II won voorzitter Aart Blanken ook nog eens een wedstrijdshirt van ADO Den Haag getekend door de gehele selectie. “Dit shirt zal binnenkort een mooie plek op de club krijgen” sluit Aart Blanken af.