• Daken voorzien van trapezium dakplaten met Rc van 4.95
  • 48 zonnepanelen
  • Aanpassen huidige groepenkast

Onlangs hebben we een bijzonder project afgerond bij SV Loosduinen, waarbij we de daken hebben voorzien van trapezium dakplaten met een RC-waarde van 4.95. Naast de dakrenovatie hebben we 48 zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd en de bestaande groepenkast aangepast om de duurzaamheid van de accommodatie te vergroten.

Om de verbouwing goed af te trappen, hebben we zelf ook nog even tijd gevonden voor een potje voetbal!  Onze eigen Giel probeerde zijn penaltyvaardigheden te tonen op het veld van SV Loosduinen.

Het project is succesvol afgerond en als blijk van waardering hebben we SV Loosduinen voetballen geschonken die de club zelf kan gebruiken.

We spraken met Leo Hartman van SV Loosduinen, en hij was uitermate tevreden over Biersteker. "De samenwerking verliep super. Snel schakelen en directe aanspreekpunten. Zo werken we maar graag! 

Dit project was een geweldige samenwerking waarin onze passie voor zowel sport als duurzaamheid tot uiting kwam. Biersteker blijft zich inzetten voor een groenere toekomst!