• Demontage gevels inclusief kozijnen
  • Vervangen bestaande stalen kolommen van de constructie
  • Montage nieuwe sandwich gevels inclusief nieuwe aluminium kozijnen en vliesgevel
  • Aluminium composiet kader rondom de vliesgevel

Het Duijvelaar-pand, met zijn verouderde gevels en dak, onderging een revitalisatie die niet alleen het uiterlijk van het gebouw verbeterde, maar ook de energie-efficiëntie en functionaliteit. Duurzaamheid stond voorop tijdens dit project. 

Het uiterlijk was in de loop der jaren verslechterd en voldeed niet langer aan de huidige eisen. De gevels, kozijnen en dakisolatie waren in slechte staat en dringend aan verbetering toe. Het pand had behoefte aan een complete make-over om zowel de uitstraling als de energie-efficiëntie te verbeteren.

De renovatie begon met demonteren, waarbij bruikbare materialen werden hergebruikt om afval te minimaliseren. Nieuwe stalen kolommen werden geplaatst om de nieuwe kozijnen te ondersteunen. Vervolgens werden de verouderde gevels en kozijnen vervangen door moderne sandwichgevels met aluminium kozijnen. Dit verbeterde de isolatie en energie-efficiëntie. Daarnaast werden duurzamere materialen en constructiemethoden toegepast, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Lees verder

Wat hebben we gedaan:

1. Demonteren van de oude gevels en kozijnen zonder schade.
2. Vervanging bestaande stalen kolommen door nieuwe om constructie te versterken.
3. De installatie van sandwichgevels met aluminium kozijnen.
4. Creëren strak en modern aluminium composiet kader rond vliesgevel.
5. Upgraden dakisolatie met PIR 140mm en een witte bitumen afwerking.